BG-2

RGB Gamer Desk karo model remot kontrol ZA

Katrangan singkat:


  • Merk:Twoblow
  • Nomer Model:ZA
  • werna:ireng
  • Ukuran produk:120x60x75cm;22 kg
  • Bahan:Papan partikel, Logam, Plastik
  • Bobot barang:22 kg
  • Merk:Twoblow
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video

    Babagan item iki

    • Lumahing muter gedhe: dimensi sakabèhé 120*60*75cm(47.5*23.8*29.6 inch).Kanthi ndhuwur laminasi serat karbon, desktop tahan banyu, tahan gores, tahan panas lan tekstur sing apik.Desktop cukup dawa lan amba kanggo 2 monitor lan akeh game liyane, karya utawa obyek sinau.

    • Cahya RGB dinamis: meja game nawakake desain ergonomis lan ruang lingkup sing akeh kanthi efek cahya RGB sing nggumunake kanggo nambah pengalaman game sing ekstrem.Kanthi remot kontrol tombol 17 kanggo macem-macem mode cahya: 6 warna tunggal, 6 ganti warna tunggal, ganti lampu RGB lan lampu kilat.

    • Konstruksi Z-frame sing stabil lan tahan rock: meja game digawe saka sikil pigura logam sing berkualitas tinggi lan bisa ndhukung bobot nganti 30 kg.Desktop kandel (18mm) lan pigura baja Z-shaped njamin kekiatan lan kekuatan.Kaki leveling njaga meja supaya stabil, apa ing karpet utawa kayu atos.

    • Fitur kanggo tukang game: Tabel pamuter iki wis remot kontrol, nduwèni ngombe, pancing kuping, 2 bolongan guide kabel lan nduwèni soket tetep iku rapi diatur.Iku ora mung meja game, nanging uga workstation multifungsi.

    • Déwan Simplified: Kanggo nggawe Déwan iki Tabel game sehat lan kuat minangka gampang sabisa, kita wis klebu instruksi cetha lan rinci (basa Inggris ora dijamin), bagean nomer lan kabeh alat perlu.

    Lampu optik serat RGB sing bisa dikontrol

    DIRANCANG UNTUK GAMERS: Panel meja game TwoBlow dilengkapi lampu LED RGB fiberglass lan nggawe lingkungan game sing apik banget.Materi kualitas ultra-kualitas: materi inti optik, ditutupi karo plastik teknis tahan api transparan kanthi kekuatan dhuwur, sing bisa mesthekake yen ora ana masalah kualitas kayata pecah lan deformasi.Pilihan kanggo macem-macem mode cahya: Kanthi remot kontrol 17 tombol: 6 warna tunggal, 6 ganti warna individu, ganti lampu RGB lan lampu kilat.Kualitas terus-terusan: Kanthi permukaan serat karbon lan lampu LED RGB kanggo nyebut identitas pemain sampeyan, TwoBlow minangka kelas siji ing njero ruangan lan njaba.Sampeyan bisa kanthi gampang ngalih menyang macem-macem efek cahya kanthi nggunakake controller kanggo pengalaman game sing luwih apik.

    Headphone holder

    Wadhah headphone

    Desain sing wicaksana, gunakake papan kanthi tepat lan siap kanggo muter kapan wae.

    Drink holder

    Wadhah ngombe

    Wadah minuman sing kuat nawakake papan kanggo ombenan.Fokus ing game lan aja kuwatir babagan bocor banyu.

    Integrated cable management system

    Sistem manajemen kabel terpadu

    Kanthi nyedhiyakake papan kanggo soket sampeyan ing pigura manajemen, meja komputer game ESGAMING ngilangi risiko soket sing katon ing lantai.

    Adjustable feet

    Kaki sing bisa diatur

    Meja game ESGAMING nduweni papat kaki leveling sing bisa diatur kanthi dhuwur sing bisa nyetabilake meja lan nyegah goyangan.

    Cable guide hole

    Pandhuan kabel bolongan

    Kanthi 2 bolongan guide kabel kiwa lan tengen, trep kanggo instalasi kabel.

    Carbon fibre surface

    lumahing serat karbon

    Desain serat karbon sing diilhami dening mobil kursi balap.Kita mikir bisa nuduhake identitas pemain sampeyan.

    17 key remote control

    17 tombol remote kontrol

    Meja game dilengkapi lampu LED RGB lan remot kontrol.Sampeyan bisa kanthi gampang ngalih menyang macem-macem efek cahya kanthi nggunakake controller kanggo pengalaman game sing luwih apik.

    Maximum capacity

    Kapasitas maksimal

    Sikil sing kokoh lan stabil bisa nahan kapasitas beban nganti 100 kg

    RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (1) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (2) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (3) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (4) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (5) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (6) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (7) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (8) RGB Gamer Desk with remote control model Z-A (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan