BG-2

Model Kursi Racing 1501-4

Katrangan singkat:


  • warna:Ireng + Abang + Putih / Ireng + Biru + Putih
  • Bahan:Kulit PU
  • Merk:Twoblow
  • Gaya:Modern
  • Item ukuran LxWxH:Ukuran 22 x 23 x 50 cm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Babagan item iki

    APLIKASI WIDE: Kursi kantor balap minangka kursi pilihan sing cocog kanggo kerja, sinau lan dolanan.Iku bakal nggawe papan luwih modern lan elegan, lan nggawe sampeyan luwih nyaman.

    BAHAN BERKUALITAS

    Kulit PU sing alus, bantal kursi tambahan, lan bantal kursi lumbar & headrest nambah dhukungan lan kenyamanan.

     

    KURSI GAMING TWOBLOW

    KURSI GAMING TWOBLOW

    KURSI GAMING YTWOBLOW OLENY

    KURSI GAMING TWOBLOW

    warna

    jambon

    abang

    putih

    ijo

    Bahan

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kapasitas bobot

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    Dhuwur Luwes

    90 ~ 135 ° Reclining

    FAQ

    Bisa njaluk Sample sadurunge pesenan massal?Lan carane babagan biaya?

    Ya, mesthi, kita welcome supaya sampel kanggo nyoba lan mriksa quality.New customer kudu mbayar ragad sampel.Pelanggan lawas sing ngonsumsi luwih saka kaping pindho ora mbutuhake biaya sampel, mung sampel kanthi ngumpulake barang.

    Suwene Garansi produk sampeyan?

    Garansi setaun.

    Apa istilah pembayaran sampeyan?

    T / T pembayaran, L / C.

    Apa pasar mayoritas kita?

    Eropa, AS, Timur Tengah, Asia minangka pasar mayoritas kita.

    Adhering kanggo prinsip "kualitas, pitulungan, kinerja lan wutah", kita saiki wis gained kapercayan lan pujian saka customer domestik lan internasional kanggo China Gold Supplier kanggo China Pabrik Langsung Grosir Ergonomic Hot Sale Kulit Kantor Racing Kursi Gaming karo Footrest, produk kita duwe reputasi apik saka donya minangka rega paling saingan lan keuntungan paling saka layanan sawise-sale kanggo klien.
    Pemasok Emas China kanggo Kursi Angkat China, Kursi Gaming, Saiki, kanthi pangembangan internet, lan tren internasionalisasi, kita wis mutusake kanggo ngluwihi bisnis menyang pasar jaban rangkah.Kanthi propose nggawa luwih akeh bathi kanggo pelanggan jaban rangkah kanthi nyedhiyakake langsung ing luar negeri.Dadi kita wis diganti pikiran kita, saka ngarep kanggo luar negeri, ngarep-arep kanggo nyedhiyani pelanggan liyane MediaWiki, lan looking nerusake kanggo luwih kasempatan kanggo nggawe bisnis.

    Racing Chair Model 1501-4 (1) Racing Chair Model 1501-4 (2) Racing Chair Model 1501-4 (3) Racing Chair Model 1501-4 (4) Racing Chair Model 1501-4 (5) Racing Chair Model 1501-4 (6) Racing Chair Model 1501-4 (7) Racing Chair Model 1501-4 (8) Racing Chair Model 1501-4 (9) Racing Chair Model 1501-4 (10)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan