BG-2

R wangun meja game ekonomi model GT-01

Katrangan singkat:


  • Ukuran produk:Ukuran: 120*60*75cm/47.5*23.8*29.6 in
  • Bobot barang:19,1 kg
  • Produsen:Twoblow
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video

    Babagan item iki

    MEJA GAMING LARGE: Ukuran meja game yaiku 120 * 60 * 75cm / 47,5 * 23,8 * 29,6 inci, lan desktop cukup gedhe kanggo kabeh peralatan game sampeyan.Desktop papan partikel anti banyu lan tahan abrasi, lan tekstur matte serat karbon nambah gaya game.Hubungi penjual ing wektu yen sampeyan nemoni masalah nalika instalasi, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatasi sampeyan!

    EFEK LIGHT RGB: Ana lampu LED RGB ing loro-lorone desktop game.Sampeyan bisa nggunakake tombol kanggo ngalih ing antarane werna RGB, 4 mode muter lan 10 kacepetan muter miturut pilihan.Mode kalebu monochrome, ambegan, sumunar lan Rotating. Iku bisa nggawe atmosfer game kelangan kanggo sampeyan.

    R SHAPED FRAME: Sikil meja R shaped saka meja game digawe saka baja mbentuk struktur segitiga stabil, kang bisa metokake bobot maksimum 440 pound.Lapisan ing permukaan baja bisa nyegah nyandhang lan karat.Lan bantalan sikil antipressure bisa nyegah goresan ing lemah.

    MULTIFUNCTION: Meja game dilengkapi pancing headphone, bolongan kabel dobel lan wadhah cangkir, sing bisa gampang ngatur kuping, cangkir banyu lan kabel listrik kanggo sampeyan.Desktop sing apik ngidini sampeyan muter kanthi luwih jelas!

    DESIGN ELABORATE: Saka dekorasi waja desktop kanggo desain dicithak saka sikil meja, lan desktop sudhut mlengkung ergonomis, meja game Mingyall setya nggawe pengalaman game paling nyaman lan immersive kanggo pangguna.

    SPESIFIKASI:

    Ukuran: 120*60*75 cm/47.5*23.8*29.6 inch

    Bahan Desktop: Papan Partikel

    Bahan Kaki Meja: Baja Dilapisi

    Waja Dekorasi: ABS

    Manik-manik Lampu: RGB

    Foot Pad: Nylon

    Kertas Panuntun Cahya: PVC

    Bobot reged: 19.1kg

    Bobot Net: 15.9kg

    PAKET TERMASUK:

    1 x Meja Gaming (Mbutuhake instalasi)

    1 x Game Console Bracket

    1 x Headphone Hook

    1 x Cup Holder

    Matching Screws lan Piranti

    R shape economy gaming desk GT-01 (1) R shape economy gaming desk GT-01 (2) R shape economy gaming desk GT-01 (3) R shape economy gaming desk GT-01 (4) R shape economy gaming desk GT-01 (5) R shape economy gaming desk GT-01 (6) R shape economy gaming desk GT-01 (7) R shape economy gaming desk GT-01 (8) R shape economy gaming desk GT-01 (9) R shape economy gaming desk GT-01 (10) R shape economy gaming desk GT-01 (11) R shape economy gaming desk GT-01 (12) R shape economy gaming desk GT-01 (13) R shape economy gaming desk GT-01 (14) R shape economy gaming desk GT-01 (15)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan