BG-2

Kursi kantor Model P005

Katrangan singkat:


  • warna:Ireng + Biru / Ireng + Abang
  • Bahan:Kulit PU
  • Merk:Twoblow
  • Gaya:Modern
  • Item ukuran LxWxH:Ukuran 22 x 23 x 50 cm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Babagan item iki

    DESIGN ERGONOMIC: Kursi kantor dirancang kanthi konstruksi ergonomis.Kursi game kita duwe bantal headrest sing bisa dicopot lan bantal lumbar nyedhiyakake dhukungan lengkap gulu lan pinggul nalika sampeyan ngaso.Uga nduweni macem-macem posisi ngunci reclining.

    MULTI-FUNGSI: Dhuwur sing bisa diatur, sudut mburi lan sistem ngunci recline kanggo ngunci mburi ing sembarang sudut nganti 135 °;armrests luwih amba bisa diatur.kursi eksekutif dilengkapi dhukungan lumbar sing bisa diatur kanthi bebas lan bantal sandaran kepala kanggo nglindhungi utomo lan gulu. Armrests sing bisa diatur vertikal nyedhiyakake posisi sing nyaman kanggo tangan sampeyan.

    BAHAN BERKUALITAS: Kulit PU sing alus, bantal kursi sing ditambahake, lan bantal kursi lumbar & headrest nyedhiyakake dhukungan lan kenyamanan.Base heavy-tugas lan nilon Gamelan-rolling casters kanggo stabilitas gedhe lan mobilitas.

    GAMPIL: Kursi game gampang banget digabungake.Struktur kursi kantor kita prasaja banget. Mung tindakake pandhuan lan miwiti nglaras kursi anyar ing kurang saka 15 menit Kursi kita teka siap kanggo ngumpul, karo kabeh hardware lan pribadi perlu.

    APLIKASI WIDE: Kursi kantor balap minangka kursi pilihan sing cocog kanggo kerja, sinau lan dolanan.Iku bakal nggawe papan luwih modern lan elegan, lan nggawe sampeyan luwih nyaman.

    BAHAN BERKUALITAS

    Kulit PU sing alus, bantal kursi tambahan, lan bantal kursi lumbar & headrest nambah dhukungan lan kenyamanan.

     

    KURSI GAMING TWOBLOW

    KURSI GAMING TWOBLOW

    KURSI GAMING YTWOBLOW OLENY

    KURSI GAMING TWOBLOW

    warna

    jambon

    abang

    putih

    ijo

    Bahan

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kapasitas bobot

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    Dhuwur Luwes

    90 ~ 135 ° Reclining

    Office chair Model P005 (6) Office chair Model P005 (7) Office chair Model P005 (8) Office chair Model P005 (9) Office chair Model P005 (10) Office chair Model P005 (11) Office chair Model P005 (12) Office chair Model P005 (13) Office chair Model P005 (14)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan