BG-2

Warcraft 3: analisis alasan kenapa Terrans milih Fire Devil tinimbang Dafa lan Beast King ing TR.

Ana akeh gagasan taktik ing Warcraft 3, lan kanggo para pemain sing pengin ngrampungake perang kanthi cepet, macem-macem taktik Rush mesthi dadi pilihan sing paling apik.Ing antarane akeh taktik Rush, sing paling nekat yaiku TR ekstrem saka Homo sapiens.Sawise ngerti akeh taktik TR ekstrem Terran klasik, ora angel golek manawa pahlawan sing paling akeh digunakake dening pemain Terran lan duwe tingkat kamenangan paling dhuwur ing sistem taktik iki dudu Armage sing dikarepake kabeh balapan, nanging pahlawan netral. Gusti geni.Wektu iki, ayo ngomong babagan kenapa Ultimate TR of Terrans milih Fire Demons tinimbang pahlawan kaya Archmage, Beast King utawa TK.

1000 (1)
1000
主图6

Minangka taktik Rush urip-lan-mati, TR nemen muter cepet, akurat lan kejem, nggunakake pasukan unggul kanggo ngalahake mungsuh sadurunge padha ora bisa kanggo ngatur pertahanan efektif.Amarga iki, ing buku watesan TR, wektu penampilan pahlawan, efektifitas pertempuran awal penting banget.Kaya mengkono, setan geni dhewe minangka pahlawan bèntèng sing kuat banget ing tahap awal, ora kanggo sebutno yen setan geni cilik sing diceluk bisa ningkatake kemampuan output sawise dipisahake.Kajaba iku, omah TR nemen perlu liyane collocation arsitektur, pahlawan netral bakal katon ing wayah esuk saka misbyah nimbali ing esuk, geni setan lan taktik TR luwih ing baris karo sifat taktik, pemain nggunakake frekuensi lan tingkat kamenangan punika. uga wajar.

Warcraft 3: an analysis of the reasons why the Terrans choose Fire Devil instead of Dafa and Beast King in a TR.

Wektu kirim: Dec-21-2021