BG-2

O'Micron teka!Eropa lan Amerika Serikat wis kena "serangan jantung"

Minggu kepungkur, galur varian anyar virus COVID-19 sing dilaporake dening Afrika Kidul lan negara liya nyebabake guncangan kuat ing pasar global.Sanajan dampak saka galur anyar ora jelas, pasar ing Eropa lan Amerika Serikat wedi lan fluktuasi banget, utamane amarga spekulasi manawa "galur anyar bakal mbatalake diagnosis lan metode perawatan lan vaksin sing ana" dhasar wis goyangake sing ana. rute anti-epidemi ing Eropah lan Amerika Serikat.lan banjur mengaruhi pemulihan ekonomi global.Iki pancene pokes lan aggravates "penyakit jantung" saka pasar Eropah lan Amerika.

news1

Tanggal 26 November, Organisasi Kesehatan Dunia nyathet mutan virus COVID-19 B.1.1.529 minangka galur varian "perlu digatekake", lan dijenengi miturut huruf Yunani "Omicron".Galur mutan pisanan diidentifikasi ing Afrika Kidul tanggal 9 November lan dilaporake menyang Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) kaping 24.Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ujar, "ana akeh mutasi ing galur varian iki, sawetara sing kuwatir."

news2

Saiki, ekonomi maju kayata Eropa lan Amerika Serikat kanthi cepet ngetrapake larangan lelungan, lan Jepang, Israel lan negara liya uga ngumumake langkah-langkah "penutupan".Sanajan iki nggambarake kahanan surem sing diadhepi kabeh negara, kita uga kudu ndeleng manawa dheweke wis owah lan nggunakake faktor positif kanggo nyegah epidemi sing ketat.Yen negara-negara sing prihatin bisa ndandani sawise wedhus ilang, bener-bener sinau saka pengalaman sukses negara liya ing perang nglawan epidemi, lan ing wektu sing padha aktif melu promosi kerjasama global ing perang nglawan epidemi, banjur epidemi virus Omicron. galur bisa diowahi dadi kesempatan kanggo mbalikke kahanan epidemi global.Yen kita isih ngatasi epidemi saiki mung kanggo kepentingan kita dhewe lan ing pola sempit "aja mati lan mlarat", mula bisa uga sawetara negara bisa nyingkirake wabah kasebut.
Pabrik kita (Foshan TwoBlow Furniture Co., Ltd) spesialisasi ing supplier meja game RGB lan pemasok meja sing bisa diatur listrik lan pemasok Kursi game bakal duwe luwih akeh.

news3


Wektu kirim: Dec-17-2021