BG-2

Meja angkat model gaya unik Model HA-02

Katrangan singkat:


  • ukuran:60"
  • warna:Dhuwur-luwes
  • Ukuran produk:140x60 x (75-120) cm
  • Bobot barang:66,2 klr
  • Produsen:Twoblow
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video

    Babagan item iki

    • Mortor: Mortor pindho nggawe ngangkat luwih stabil lan awet.

    • Kaki: Kaki abang aluminium nggawe dhukungan luwih kuat lan katon luwih cetha.

    • Kompatibel Kanggo Gaming lan Meja Kantor: Salah siji saka sturdiest, lumahing sudhut, lan Dhuwur-Luwes Tabel.Nyedhiyakake beban maksimal 120 kg kanthi akurasi perakitan.

    liting-table liting table function standing desk for motor liting-table liting-table feet liting-table material liting-table size liting-table_08

    Apa sampeyan entuk ing paket kasebut?

    • A Iku Diatur Dhuwur luwes Meja Komputer

    • A mouse pad

    • Alat Instalasi

    • Kertas instruksi Instal kanthi intuisi

    Lumahing ukuran gedhe: 140 * 60 cm

    Yen sampeyan seneng game, sampeyan bisa nyetel 3 monitor.Sampeyan ora bisa wedi yen mejo sempit banget kanggo ngadeg fasilitas sampeyan.

    Meja Dhuwur sing Kuwat lan Bisa Dilaras

    • Iku Diatur game nulis meja punika kathah max 120 KG kang kredit kanggo materi baja murni.

    • Kanthi 4-Level Mechanical Lifting Dhuwur kang cocog postur paling nyaman.Sampeyan bisa ngangkat saka 75-120 cm.lan adoh saka sirah lan lara punggung.

    Desain streamlined

    Meja kantor omah sing diatur nggabungake konsep minimalis lan kaendahan garis modern.

    Lifting desk unique style model Model HA-02-2

    FAQ

    Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    We are maufacture.

    Kepiye carane bisa hubungi sampeyan kanggo informasi luwih lengkap?

    Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap:

    Mob/Whatsapp/Wechat: +86-13690809876

    Email: twoblow008613690809876@gmail.com

    Pira staf sampeyan?Lan pinten meja game lan kursi game sing bisa diprodhuksi saben wulan?

    Kita duwe sekitar 200 staf. Kapasitas meja game 5000 pcs / sasi lan kursi game kapasitas 3000 pcs / sasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan