BG-2

Meja Gaming Kanthi Model RGB LY

Katrangan singkat:


  • warna:ireng
  • Ukuran produk:120*60*75cm
  • Materi utama:Papan Partikel, Logam, Plastik
  • Bahan ndhuwur:Papan partikel
  • Wangun Item:Persegi panjang
  • Bobot reged:21,93 kg
  • Produsen:Twoblow
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video

    Babagan item iki

    • lumahing playing gedhe: Tabel game Twoblow wis lumahing gedhe 120 * 60 * 75cm lan nawakake kathah papan kanggo komputer, monitor, keyboard, mouse, speaker etc.

    • Dibangun ing fungsi play: Mejo komputer Twoblow dirancang kanggo nambah pengalaman game.Nerangake karo wadhah tuwung sing trep, pancing headphone, basket panyimpenan lan 2 bolongan manajemen kabel supaya meja game tetep rapi.

    • Desain T-shaped kokoh lan stabil: Digawe saka papan serat kapadhetan dhuwur kanthi permukaan PVC lan pigura baja sing dilapisi kanthi daya tahan dhuwur.Desain T-shaped lan papat kaki leveling mesthekake yen mejo tetep horisontal.

    • desain multi-tujuan: Black njaba lan fungsi praktis sampurna kanggo game lan kantor!Uga bisa digunakake minangka meja PC, meja kantor, meja sinau, stasiun kantor, meja komputer, lan sapiturute bantalan mlaku luwes bisa nemen nglindhungi mejo dhewe lan nyegah karusakan lantai nalika sampeyan mindhah mejo.

    • kepuasan pelanggan: Kita pengin nggawe manawa kita berkembang lan Pabrik paling meja game ing pasar.

    Twoblow Tabel T-Shaped Gaming

    Gaming Desk With RGB Model LY

    Konstruksi sing kuat lan stabil

    Meja game Twoblow dibangun kanthi bentuk T lan papat kaki leveling, sing njaga meja horisontal ing lantai sing ora rata tanpa goyang.Pigura logam sing kuwat lan sikil baja heksagonal njamin daya tahan lan stabilitas sing dhuwur.

    Desain modern lan multi-fungsi

    Dirancang kanthi gaya modern, dirancang khusus kanggo tukang game, uga bisa digunakake minangka meja komputer, workstation kantor, stabil sinau, meja ing omah lan kantor lan menehi pengalaman game lan kerja sing apik.

    desktop serat karbon premium

    Desktop digawe saka permukaan serat karbon PVC lan chipboard laminate P2, sing anti banyu lan tahan nyandhang, dadi luwih awet tinimbang panel konvensional.

    Gaming Desk With RGB Model LY (6-1)
    Gaming Desk With RGB Model LY (5-1)

    T-shaped pigura logam kuwat

    Dirancang nganggo pigura logam sing dilapisi bubuk lan sikil baja heksagonal sing bisa njamin daya tahan lan stabilitas sing dhuwur, lan beban maksimal nganti 440 kilogram.

    Desain multi-tujuan

    Ukuran sing sampurna nyedhiyakake akeh ruang kanggo dolanan, nulis, sinau lan kegiatan kantor ing omah liyane.

    Gaming Desk With RGB Model LY (4)
    Gaming Desk With RGB Model LY (6-2)

    Wadhah ngombe: Sampeyan bisa nyetel ngiwa utawa nengen yen perlu.

    Gaming Desk With RGB Model LY (6-3)

    kuping pancing: kuping pancing ing saben sisih kanggo pengalaman game luwih.

    Gaming Desk With RGB Model LY (3-1)

    Cangkang manajemen kabel: Sampeyan bisa ndhelikake kabeh kabel kanthi rapi lan njaga desktop resik.

    Gaming Desk With RGB Model LY (3-2)

    Bantalan sikil sing bisa diatur: Bantalan sikil sing bisa diatur nglindhungi lantai saka goresan lan njaga meja komputer supaya stabil ing lemah sing ora rata tanpa goyang.

    Gaming Desk With RGB Model LY (11) Gaming Desk With RGB Model LY (12) Gaming Desk With RGB Model LY (13) Gaming Desk With RGB Model LY (14) Gaming Desk With RGB Model LY (15) Gaming Desk With RGB Model LY (16) Gaming Desk With RGB Model LY (17)

    Usaha sing langgeng yaiku sikap "nganggep pasar, nganggep adat, nganggep ilmu" uga teori "kualitas dhasar, percaya sing pertama lan manajemen sing maju" kanggo OEM / ODM China China Egonomic R Structure Gaming Meja PC Meja kanthi Bingkai Logam, Kita wis siyap menehi sampeyan strategi sing cocog ing desain pesenan kanthi cara khusus yen sampeyan butuhake.Ing sawetoro wektu, kita tetep entuk teknologi anyar lan nggawe desain anyar supaya bisa ngasilake sampeyan luwih dhisik saka bisnis cilik iki.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan