BG-2

Model Kursi Gaming 1709-S

Katrangan singkat:


  • warna:Ireng + Abang / Ireng + Biru
  • Bahan:Kulit PU
  • Merk:Twoblow
  • Gaya:Modern
  • Item ukuran LxWxH:Ukuran 22 x 23 x 50 cm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Babagan item iki

    DESIGN ERGONOMIC: Kursi kantor dirancang kanthi konstruksi ergonomis.Kursi game kita duwe bantal headrest sing bisa dicopot lan bantal lumbar nyedhiyakake dhukungan lengkap gulu lan pinggul nalika sampeyan ngaso.Uga nduweni macem-macem posisi ngunci reclining.

    MULTI-FUNGSI: Dhuwur sing bisa diatur, sudut mburi lan sistem ngunci recline kanggo ngunci mburi ing sembarang sudut nganti 135 °;armrests luwih amba bisa diatur.kursi eksekutif dilengkapi dhukungan lumbar sing bisa diatur kanthi bebas lan bantal sandaran kepala kanggo nglindhungi utomo lan gulu. Armrests sing bisa diatur vertikal nyedhiyakake posisi sing nyaman kanggo tangan sampeyan.

    Gaming Chair Model 1709-S-2
    1709-s-2
    1709-s
    Gaming Chair Model 1709-S-3

     

    KURSI GAMING TWOBLOW

    KURSI GAMING TWOBLOW

    KURSI GAMING YTWOBLOW OLENY

    KURSI GAMING TWOBLOW

    warna

    jambon

    abang

    putih

    ijo

    Bahan

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kapasitas bobot

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    Dhuwur Luwes

    90 ~ 135 ° Reclining

    FAQ

    Apa sampeyan bisa nggawe Logo khusus?

    Ya, kita bisa nggawe Logo khusus.

    Apa kauntungan saka produk kita ing pasar?

    Pabrikan asli 1 OED & ODM, R&D asli desain asli 2, kualitas lan awet kaping 3, paket kuat kaping 4.

    Napa milih perusahaan kita?

    Kabeh produk digawe langsung lan dikirim saka pabrik kita kanthi rega sing kompetitif lan kontrol kualitas sing dipercaya.

    Apa sertifikat sing kita duwe?

    Sertifikat CE & sertifikat ROHS & sertifikat FCC.

    Kita ora mung bakal nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake layanan sing luar biasa kanggo saben pembeli, nanging uga siyap nampa saran apa wae sing ditawakake para panuku kanggo Meja Komputer Harga Pabrik China Kualitas Tinggi Gratis Mouse Pad Meja Gaming RGB Modern kanggo Gamer, Sugeng Rawuh Kontak karo kita yen sampeyan kepincut ing produk kita, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo surprice kanggo Qulity lan Nilai.

    Meja Komputer China Kualitas Tinggi, Meja Game, Sajrone 8 taun, Saiki kita wis melu luwih saka 15 pameran, entuk pujian paling dhuwur saka saben pelanggan.Perusahaan kita tansah ngarahake nyedhiyakake barang dagangan sing paling apik kanggo pelanggan kanthi rega paling murah.Kita wis ngupayakake upaya kanggo nggayuh kahanan sing menang-menang iki lan kanthi tulus nampani sampeyan gabung.Gabung karo kita, nuduhake kaendahanmu.Kita bakal tansah dadi pilihan pisanan.Percayaa, sampeyan ora bakal kelangan ati.

    Gaming Chair Model 1709-S (1) Gaming Chair Model 1709-S (2) Gaming Chair Model 1709-S (3) Gaming Chair Model 1709-S (4) Gaming Chair Model 1709-S (5) Gaming Chair Model 1709-S (6) Gaming Chair Model 1709-S (7) Gaming Chair Model 1709-S (8) Gaming Chair Model 1709-S (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan