BG-2

Model Kursi Gamer 1501-3

Katrangan singkat:


  • warna:Ireng + Abang + Putih
  • Bahan:Kulit PU
  • Merk:Twoblow
  • Gaya:Modern
  • Item ukuran LxWxH:Ukuran 22 x 23 x 50 cm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Babagan item iki

    COLD MOLD FOAM: Cold jamur umpluk nang nggawe sampeyan luwih nyaman.

    BAHAN BERKUALITAS: Kulit PU sing alus, bantal kursi sing ditambahake, lan bantal kursi lumbar & headrest nyedhiyakake dhukungan lan kenyamanan.Base heavy-tugas lan nilon Gamelan-rolling casters kanggo stabilitas gedhe lan mobilitas.

    GAMPIL: Kursi game gampang banget digabungake.Struktur kursi kantor kita prasaja banget. Mung tindakake pandhuan lan miwiti nglaras kursi anyar ing kurang saka 15 menit Kursi kita teka siap kanggo ngumpul, karo kabeh hardware lan pribadi perlu.

    BAHAN BERKUALITAS

    Kulit PU sing alus, bantal kursi tambahan, lan bantal kursi lumbar & headrest nambah dhukungan lan kenyamanan.

     

    KURSI GAMING TWOBLOW

    KURSI GAMING TWOBLOW

    KURSI GAMING YTWOBLOW OLENY

    KURSI GAMING TWOBLOW

    warna

    jambon

    abang

    putih

    ijo

    Bahan

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kulit PU

    Kapasitas bobot

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    250LBS

    Dhuwur Luwes

    90 ~ 135 ° Reclining

    FAQ

    Suwene wektu pangiriman?

    20-25 dina.

    Apa MOQ?

    Kapasitas wadhah 20f kira-kira 200 potong.

    Apa paket sampeyan duwe tes penurunan dhuwur?

    Ya, paket kita duwe 60cm dhuwur tes Mudhun.

    Nalika aku bisa njaluk kuotasi?

    Kita biasane ngutip sajrone 6 jam sawise njaluk pitakon sampeyan.

    Kanthi proses kualitas sing bisa dipercaya, reputasi apik lan layanan pelanggan sing sampurna, seri produk sing diprodhuksi dening perusahaan kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah kanggo Kursi Komputer Kantor Gamer Mewah China Kursi Komputer PU Kulit Kursi Game Balap Kursi Putar kanthi Armrest, Inti Perusahaan Kita Prinsip: Awal prestise ;Jaminan standar ; Pelanggan sing paling dhuwur.
    Kursi Gaming China sing apik, Kursi Gaming Mewah, Perusahaan kita wis mbangun hubungan bisnis sing stabil karo akeh perusahaan domestik sing kondhang uga pelanggan ing luar negeri.Kanthi tujuan nyediakake produk kualitas dhuwur kanggo pelanggan ing cots kurang, kita wis setya nambah kapasitas ing riset, pembangunan, Manufaktur lan Manajemen.We wis diajeni kanggo nampa pangenalan saka kita pelanggan.Enterprises saka "kualitas kaslametané, kredibilitas pembangunan" kanggo maksud, Sincerely welcome pengusaha domestik lan manca kanggo ngunjungi kanggo ngrembug kerjasama.

    Gamer Chair Model 1501-3 (1) Gamer Chair Model 1501-3 (2) Gamer Chair Model 1501-3 (3) Gamer Chair Model 1501-3 (4) Gamer Chair Model 1501-3 (5) Gamer Chair Model 1501-3 (6) Gamer Chair Model 1501-3 (7) Gamer Chair Model 1501-3 (8) Gamer Chair Model 1501-3 (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan