BG-2

FAQ

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita produsen.

Nalika aku bisa njaluk kuotasi?

Kita biasane ngutip sajrone 6 jam sawise njaluk pitakon sampeyan.

Bisa njaluk Sample sadurunge pesenan massal?Lan carane babagan biaya?

Ya, mesthi, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.

Pelanggan anyar kudu mbayar biaya sampel.pelanggan lawas sing nganggo kaping pindho ora perlu ragad sampel, mung sampel dening barang ngumpulake.

Apa babagan lead time?

Sample perlu 3-7 dina, wektu produksi massal perlu 20-25 dina?

Napa milih perusahaan kita?

Kabeh produk langsung digawe lan dirancang dening pabrik kita kanthi rega sing kompetitif lan kontrol kualitas sing dipercaya.

Kita duwe tim produksi teknisi trampil lan tim inspeksi, kanggo mesthekake pangiriman produk sing mumpuni ing wektu.

Apa sampeyan duwe ruang pamer sing bisa dakdeleng?

Ya, kita duwe ruang pamer fisik ing Foshan China.Sugeng rawuh ing kita.

Aku nggoleki partner utawa kolaborasi karo Eureka Ergonomic, sapa sing kudu dak hubungi?

Hubungi kita kanggo luwih ing + 86-13690809876 utawatwoblow-jim@outlook.comutawa nggunakake menu dhukungan lan kalebu pranala menyang platform konten sampeyan.

Tim layanan pelanggan bakal nglayani sampeyan.

Apa sampeyan adol kanggo eceran utawa pribadi?

nuwun sewu, kita ora ngedol menyang eceran lan pribadi amarga biaya pengiriman sing larang.

Kanggo informasi luwih lengkap

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi dhukungan utawa tim sales ing +86-13690809876 utawatwoblow-jim@outlook.com

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?