BG-2

Model meja komputer sing bisa diatur dhuwure listrik Model HA-01

Katrangan singkat:


  • ukuran:60"
  • warna:Dhuwur-luwes
  • Ukuran produk:140x60 x (75-120) cm
  • Bobot barang:66,2 klr
  • Produsen:Twoblow
  • Detail Produk

    Tag produk

    Babagan item iki

    • Dhuwur Meja Luwes: Meja Komputer Luwes karo 4-Level Mechanical Lifting Dhuwur kang cocog karo dedeg piadeg paling nyaman.Sampeyan bisa ngangkat saka 75 nganti 120cm.

    • Kauntungan Terorganisir: Tim luwih saka 100 duwe keahlian ing teknologi sing unggul.Meja Komputer sing Bisa Dilarasake Dhuwur wis lulus sertifikasi CARB njamin perlindungan lengkap kanggo sampeyan lan kulawarga.

    • Apa sampeyan njaluk: A Iku Diatur Dhuwur Luwes Komputer Meja, Mouse pad, alat Instalasi, kertas instruksi Instal.Pandhuan sambutan, garansi 12 wulan tanpa kuwatir, lan layanan pelanggan sing ramah.Rong panel meja budhal ing paket sing padha.

    • Layanan Pelanggan Tanggepan Cepet: Efisiensi lan profesi minangka prasetya kita marang saben pelanggan, lan saben pesenan nduweni jaminan bebas resiko 30 dina.Yen sampeyan duwe masalah, please aran gratis kanggo hubungi kita.

    Apa sampeyan entuk ing paket kasebut?

    • A Iku Diatur Dhuwur luwes Meja Komputer

    • A mouse pad

    • Alat Instalasi

    • Kertas instruksi Instal kanthi intuisi

    Lumahing ukuran gedhe: 140 * 60 cm

    Yen sampeyan seneng game, sampeyan bisa nyetel 3 monitor.Sampeyan ora bisa wedi yen mejo sempit banget kanggo ngadeg fasilitas sampeyan.

    standing-desk-01
    standing-desk-02
    standing-desk-01
    standing-desk-02
    standing-desk-01
    standing-desk-02
    standing desk packing

    standing desk certificate

    factory for desk

    workshop for deskFurniture partners

     

    Meja Dhuwur sing Kuwat lan Bisa Dilaras

    • Iku Diatur game nulis meja punika kathah max 120 KG kang kredit kanggo materi baja murni.

    • Kanthi 4-Level Mechanical Lifting Dhuwur kang cocog postur paling nyaman.Sampeyan bisa ngangkat saka 75-120 cm.lan adoh saka sirah lan lara punggung.

    Desain streamlined

    Meja kantor omah sing diatur nggabungake konsep minimalis lan kaendahan garis modern.

    Electricity height adjustable computer desk model Model HA-01-2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan