BG-2

Babagan Kita

Foshan Qianbei Hardware Furniture Co., Ltd.

diadegaké ing 2013.

Foshan Qianbei Hardware Furniture Co., Ltd. didegaké ing 2013.

Iki minangka perusahaan bisnis macem-macem sing nggabungake produksi, penjualan lan riset lan pangembangan produk.Perusahaan iki setya kanggo produksi lan pangembangan Furnitur competitive elektronik profesional, kalebu telung item utama: meja game, meja ngangkat lan kursi game.

Produk kasebut cocog kanggo meja lan kursi game ngarep, uga kanggo kafe Internet, kafe online anyar, lan macem-macem perabotan khusus kanggo game tangan lan aula game E-olahraga.

company-img-32

Apa Pilih Kita

Gabung karo kita TWOBLOW THE GAMING WORLD!

Tim pangembangan produk kita dadi tukang game lan terus-terusan golek tren paling anyar ing game kanggo nggawa produk inovatif menyang komunitas.TwoBlow wis akeh banget thanks kanggo fokus ing produk kualitas dhuwur, desain tingkat ndhuwur lan prasetya kanggo expansion.

Wiwit wiwitan ing China, nganti dadi jeneng sing diakoni sacara global ing industri kasebut, TwoBlow saiki adol produk ing meh kabeh bagean ing jagad kalebu Amerika, Eropa, UAE lan Australasia.

Wiwit wiwitan diadegake, perusahaan wis dipanggonke ing produksi produk kualitas dhuwur.

Saka meja lan kursi kafe Internet nganti meja lan kursi game, kita mesthi nganggep kualitas minangka standar kaslametane perusahaan,nganti atusan unit koperasi, sing nggambarake dalan pangembangan perusahaan kita sajrone pirang-pirang taun: "Kredit kanggo pangembangan, kualitas kanggo kaslametan!"

factory for desk FM-JX-R1.2_19 workshop for desk FM-JX-R1.2_22 Furniture partners

TwoBlow

Ide Kita

TwoBlow lair saka idea prasaja: Kanggo rethink siji saka bagéyan paling diremehake saka peralatan game lan nguripake menyang soko sing mbantu tukang game muter luwih apik lan sehat.

Janji Kita

Iku prioritas no.1 kanggo mesthekake yen masyarakat game luwih saka wareg karo produk padha nampa.Mulane kabeh produk TwoBlowdipriksa kanthi mandiri kanggo mesthekake yen ngluwihi kabeh standar EU lan AS, kanggo njamin produk sing berkualitas lan aman kanggo sampeyan lan kulawarga.

Tim Kita

Tim kita kalebu macem-macem spesialis, nanging sing paling penting, kita kabeh tukang game!We sijine dhuwur wigati ing kasunyatan sing saben wong sing bisa karo kita bisa ngenali karo kabutuhan lan kepinginan saka tukang game.Tujuan utama kita ora mung nggawe meja nanging uga nggawe manawa sampeyan seneng game kanthi cara sing paling apik!