BG-2

Tabel Gamer 140cm kanthi sikil T shpe lan alas mouse Model LY 140cm

Katrangan singkat:


  • ukuran:140*60*75cm
  • warna:T Wujud
  • Gaya:Gaya balapan
  • Rampung Furnitur:serat karbon
  • Bobot reged:25,8 kg
  • Detail Produk

    Tag produk

    Prasaja modern lan kuat kanggo pengalaman game sing luwih apik!

    FITUR

    1. Lampu LED meja game nggawe atmosfer game sing luar biasa.

    2. desktop wiyar 55 Tabel game inch cukup kanggo nyeleh 3 monitor.

    3. Gamelan MDF desktop anti banyu lan ngeruk-tahan.

    4. Pigura T-shaped meja game komputer stabil lan awet.

    5. Ora ana bar horisontal ing ngisor meja kanggo nglindhungi sikil saka impact sengaja.

    6. Kabeh desain ergonomis lan multi-fungsi.

    Meja Gaming RGB Kab

    Kita pengin nggawe manawa ngrancang lan nggawe meja game paling apik ing Amazon.Kita duwe pabrik manufaktur sing bangga karo desain inovatif, tes sing ketat lan proses manufaktur kelas donya.

    140cm Gamer table with T shpe legs and mouse pad Model LY 140cm

    Desktop Gedhe 55 Inch

    Fitur Utama

    Selehake meja game fungsional iki ing kamar game, omah, kantor, workstation, sinau, ruang tamu, utawa ing ngendi wae sampeyan pengin main game, pribadhi workstation game karo meja game iki.

    • Desain T-Shaped: urable & Konstruksi Sturdy

    • Ukuran Meja: 55" (W) x 23.6" (D) x 29.5" (H) / 140*60*75cm

    • 8 Mode cahya RGB

    • Cukup Gampang Nglumpukake

    • Gedhe Full Desk Mouse Pad

    • Kaki meja sing bisa diatur

    • Meja laminasi serat karbon: anti banyu, anti gores

    • Trep Headphone pancing & nduwèni cangkir & sistem Manajemen kabel

    KONTROL LAMPU SERAT OPTIK RGB

    1. Dirancang kanggo tukang game: TwoBlow panel meja game dilengkapi karo serat optik rgb dipimpin lampu, nggawe lingkungan game immersive.

    2. Material Kualitas Ultra-High: materi inti optik ditutupi karo plastik engineering flame-retardant transparent dhuwur-kekuatan kang bisa mesthekake yen ora bakal ana masalah kualitas kayata breakage lan deformasi kanggo dangu.

    3. Pilihan Mode Cahya Multiple: 8 Warna Tunggal, 8 Ganti Warna Tunggal, Ganti Lampu RGB & Lampu Strobo.

    4. Quality Saindhenging: Kanthi lumahing Serat Karbon lan lampu LED RGB kanggo nyebut identitas tukang game kang, TwoBlow premium loro njero lan njaba.

    Sakabèhé Gaming Gaya

    Meja game TwoBlow nggabungake virtual menyang nyata, nguripake fantasi menyang urip, supaya saben pemain nyenengi ing donya game, supaya saben pemain nemu donya game malah ing ngarep.

    Meja Kantor Ngarep

    Gawe ruang kantor sing sampurna karo meja game ESGAMING.Permukaan ndhuwur meja sing ngirit ruang nyedhiyakake akeh ruangan kanggo monitor utawa laptop, uga kertas lan perlengkapan kantor penting liyane.Desain sing apik banget ndadekake meja iki minangka tambahan sing sampurna kanggo kantor omah.

    140cm Gamer table with T shpe legs and mouse pad Model LY 140cm-2

    Pengalaman kerja sing luwih apik

    Lingkungan kerja sing fleksibel ngidini sampeyan duwe pengalaman kerja sing luwih apik.Iki nyuda risiko nyeri punggung, diabetes, masalah jantung, obesitas lan masalah fisik liyane nalika ngalih ing antarane lungguh lan ngadeg.

    Grommet Manajemen Kabel

    Kanthi 2 bolongan manajemen kabel ing kiwa lan tengen, trep kanggo instalasi kabel

    Cup Holder

    Pemegang Piala

    Headphone Hook

    Headphone Hook

    Power Socket

    Soket Daya

    Cable Management Grommets

    Grommet Manajemen Kabel

    Gamer-Friendly

    Lair kanggo dolanan, meja game iki nyedhiyakake game lan lingkungan kerja sing luwih trep.

    Paket kalebu:

    • 1 x RGB Gaming Desk

    • 1x Mouse pad sing ditutupi kanthi lengkap

    • 1x nduwèni Piala

    • 2x Headphone pancing

    • 1x Panyimpenan Barang

    • 1 x Port USB

    • 1x alat Instalasi

    • 1x Instal kertas instruksi

    informasi produk

    warna:T Wujud|ukuran:55"

    Dimensi produk 55 x 23,6 x 29,5 inci/ 140*60*75cm
    Bobot Barang 49 pon
    Produsen Twoblow
    Nomer model item LY140

    140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (1) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (2) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (3) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (4) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (5) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (6) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (7) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (8) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (9) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (10) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (11)140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (1) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (12) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (13) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (14) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (15) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (16) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (17) 140cm-Gamer-table-with-T-shpe-legs-and-mouse-pad-Model-LY (18)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan