Produk Anyar

Quisque porttitor sem liberoet auctor lorem fringilla sit amehasellus ngandhut kajaba elitam egestda.

  • company-img-11
  • company img-2
  • company-img-3

Babagan kita

Foshan Qianbei Hardware Furniture Co., Ltd. didegaké ing 2013. Iku perusahaan bisnis macem-macem nggabungaken produksi, sales lan riset lan pangembangan produk.Perusahaan iki setya kanggo produksi lan pangembangan Furnitur competitive elektronik profesional, kalebu telung item utama: meja game, meja ngangkat lan kursi game.Produk kasebut cocog kanggo meja lan kursi game ngarep, uga kanggo kafe Internet, kafe online anyar, lan macem-macem perabotan khusus kanggo game tangan lan aula game E-olahraga.

 

Wiwit wiwitan diadegake, perusahaan wis dipanggonke ing produksi produk kualitas dhuwur.Saka meja lan kursi kafe Internet nganti meja lan kursi game, kita mesthi nganggep kualitas minangka standar kaslametane perusahaan, nganti atusan unit koperasi, sing nggambarake dalan pangembangan perusahaan kita sajrone pirang-pirang taun: "Kredit kanggo pangembangan, kualitas. kanggo slamet!”

Kabar

Browse qua ing ngisor iki produk anyar kita

ANNOUNCING THE LAUNCH OF OUR NEW WEBSITE!
Situs web anyar!Sawise pirang-pirang wulan kerja keras lan dedikasi, kita seneng bisa nuduhake kanthi resmi karo sampeyan kabeh.Bukak situs anyar kasedhiya lan URL www.twoblow.com.

Warcraft 3: analisis alasan kenapa Terrans milih Fire Devil tinimbang Dafa lan Beast King ing TR.

Ana akeh gagasan taktik ing Warcraft 3, lan kanggo para pemain sing pengin ngrampungake perang kanthi cepet, macem-macem taktik Rush mesthi dadi pilihan sing paling apik.Ing antarane akeh taktik Rush, sing paling nekat yaiku TR ekstrem saka Homo sapiens.Sawise ngerti m...

O'Micron teka!Eropa lan Amerika Serikat wis kena "serangan jantung"

Minggu kepungkur, galur varian anyar virus COVID-19 sing dilaporake dening Afrika Kidul lan negara liya nyebabake guncangan kuat ing pasar global.Sanajan dampak saka galur anyar ora jelas, pasar ing Eropa lan Amerika Serikat wedi lan fluktuasi banget, utamane amarga sp...

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.
Pitakonan Kanggo Pricelist